Sunday, August 21, 2011

pLeAse, ReSpEcT Me!!!


hye.. monink guys... hehe kenapa monink?? sebab jam dah hampir jam 1 pagi la.. yes, im sleepy.. tapi, haish... mata tak boleh nak pejam.. i miss my blog... my green lands.. bila ada yang tak kena nak luahkan pape mula lah yaya nak menconteng kat tanah hijau nie... hope korang tak bosan lah baca kan.. pepun, KITA ENJOY!!!

Please, respect me!! terima keputusan hati saya.. tolonglah.. wah, status kontrovesi gitu kan??? yup, memang yaya nak orang tu tahu dan tolonglah faham serta terima keputusan hati yaya.. setiap keputusan tu mesti kita hormati.. setiap orang ada alasan masing-masing.. kan?? dan, tolong ingat yang yaya bukan jual mahal.. siapa diri nie nak jual mahal kan?? rupa tak ada, harta tak ada, yang ada cuma ilmu yang masih di cari.. so, tolonglah hormat keputusan saya.. saya tak nak beri harapan.. tak nak kecewakan awak.. sebab tu saya tolak.. tapi, sekali lagi SAYA BUKAN JUAL MAHAL....

yup, maybe kita dah kawan lama..kenal lama.. tapi, tak bermakna ada perasaanyang hadir lebih dari berkawan.. untuk pengetahuan awak lagi.. saya banyak lagi perkara nak fikir.. so, please respect my decision.. awak nak benci saya?? tak nak kawan dah?? it's up to u.. i never force u..
"HATI ATAU CINTA ADALAH PERASAAN YANG HADIR TANPA DI DUGA..TAK BOLEH MENOLAK, TAK BOLEH DI HALANG, TAK BOLEH DI PAKSA..."
So, terimalah setiap keputusannya.. kalau awak baca entry ni saya minta maaf sangat.. please forgive me.. u r still my frend... INSYALLAH ADA JODOH KITA JUMPA LAGI...( cam dalam cite sekali lagi plak..huhu) ADA JODOH TAK KE MANA..

Thats all for this lovely morning.. sleepy.. tilam and bantal memanggil.. nyte...


~wink3 <3 ~

No comments:

Post a Comment