Monday, August 8, 2011

h@PpY bEsDaY aD!k a.k.a CuK cAm...


Hye guys... alhamdulilah.. dah 9 hari kita berpuasa kan... syukur sangat dapat meneruskan lagi ibadah puasa... tapi, hari nie monster bukan nak story pasal puasa.. heheeheh hari nie monster buat entry yg spesel tuk my beloved sister NATASHA ABU BAKAR... nak tahu kenapa??? jeng...jeng...
yang berbju kurung kuning tu lah my cuk cam...

sebab hari nie tanggal 9 ogos 2011 adalah ulang tahun hari lahir adik yang ke-13... heehehe dan kalau ikutkan esok 10 ogos 2011 adalah ulang tahun arwah abah kitaorang yang ke 53.. selalunya besday adik dgn abah we all 1 family celebrate together.. tapi, dah 4 tahun hanya celebrate besday adik n akan bacakan yassin tuk arwah abah..ok2, monster buat entry nie sebagai hadiah tuk adik monster.. tengah pokai skunk nie.. nk belikan hadiah xdpt ler.. almaklum nk masuk study bln 9 nie bnyk guna money maaa...

so, nie je yang termampu.. but, i pomis u sis i'll make a spesel cake to u..by my own k.. heheehe xpun, nti akak dh keje adik tuntut la adiah2 ye.. kih3... erm, adik dh masuk umur 13 tahun.. u r getting old.. heheeh nope, mature rite.. kang marah pulak kat monster cakap dia tua.. lalalla..
umur dah meningkat so akak nak ingatkan belajar rajin2.. ingat pesan arwah abah k... kita xda harta.. ilmu tu lah harta kita.. so, u must study hard n smart.. maybe im not a gud sister 2 u but i'll alwez pray 4 u...do ur best in ur study...huuhuhu.. tu je kot nk pesan kt adik monster....heheeh kang tulis pnjg de yg ngalir ayo mate plak...


HAPPY BESDAY to my lil sis... I LOVE U....MAY ALLAH BLESS U DEAR....

1 comment:

  1. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete